Politica de retur

Cumparatorul are dreptul in termen de 14 zile calendaristice de la confirmarea de primire a coletului sa returneze produsul. Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate exclusiv de catre comparator. Daca ati beneficiat de transport gratuit in momentul achizitiei produselor contravaloare taxei de livrare (20 lei) va fi facturata pe factura de storno si suma va fi oprita din suma returnata.
Pentru returnarea produselor cumparatorul trebuie sa expedieze produsele impreuna cu formularul de retur iar rambursarea sumelor se face in maximum 30 de zile de la data acceptarii returului de catre TexMag.ro in contul IBAN specificat de dvs. în Formularul de Retur. 
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, sa nu fie deteriorate iar in colet sa fie Formularul de Retur si factura fiscala. Daca produsele nu indeplinesc aceste conditii atunci returnarea lor nu va fi acceptata.
Taxele de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul in care produsul prezinta un defect de fabricatie sau produsul primit nu este cel comandat.
Nu se accepta returul produsului pe motiv de mici diferente de culoare cauzate de diferentele de setari ale ecranului dispozitivului dvs. (monitor, telefon, tableta etc.) de aceea pentru a fi sigur de culoarea aleasa puteti solicita mostra gratuita a produsului dorit.
Pentru solutionarea rapida a cererii dvs. va rugam sa returnati produsele prin curier rapid. Puteti totusi opta si pentru modificarea sau inlocuirea produsului, cheltuielile de livrare fiind suportate de dvs.
Mentionam ca societatea noastra nu lucreaza cu Posta Romana.


Adresa de returnare a produselor:
Texmag
Craiova, jud Dolj,
str. GRIGORE PLESOIANU 3B Complex SUCPI stand 1019 (Materiale textile si mercerie)
Tel: 0770 704 922


Puteti descarca formularul de retur facand click pe link-ul de mai jos