Tesaturi SEAP / SICAP

Suntem prezenți în SEAP / SICAP

Toate produsele din site-ul nostru sunt accesibile pe portalul de achiziții publice www.e-licitatie.ro (SEAP / SICAP). Ne puteți găsi în cadrul secțiunii pentru operatori economici, unde compania noastră este înregistrată cu următoarele detalii:

Nume participant: SC NEW SMART TEX SRL

CRAIOVA, DOLJ

Cod Unic de Înregistrare: RO37846468

 Autoritățile contractante au posibilitatea de a iniția achiziții directe prin acest sistem. Dacă doriți să achiziționați alte produse care nu sunt listate pe site-ul de achiziții publice, după ce ați consultat pagina noastră web, vă rugăm să ne contactați.

Identificați produsele pe care le doriți

Căutați produsele dorite pe site-ul nostru www.TexMag.ro.

Trimiteți intenția de achiziție prin e-mail sau whatsapp

După identificarea produselor, trimiteti un email la contact@texmag.ro sau un mesaj pe whatsapp la nr.  0770704922 specificând dorința de a achiziționa prin SEAP / SICAP.

Finalizarea achiziției

Un reprezentant al departamentului nostru de vânzări vă va contacta pentru a discuta detaliile comenzii prin telefon sau e-mail. Comanda va fi înregistrată ca un pachet pe platforma www.e-licitatie.ro, unde ulterior vă vom furniza codul CPV și numărul de referință necesar pentru efectuarea achiziției directe. Factura (eFactura) va fi emisă de către noi imediat după finalizarea procesului de achiziție.